Varför använda en träningsapp för att logga din träning?

Simon Persson,

Varför använda en träningsapp för att logga din träning?

Varför du ska använda en app för att logga din träning

Hur håller du koll på din träning idag? Använder du en traditionell träningsdagbok med papper och penna, eller kanske loggar du inte din träning alls? Det finns ett bättre sätt. Att använda en träningsapp för att logga din träning är ett överlägset sätt att se till att du gör framsteg på gymmet och här är varför.

Du behöver inte gissa

Går du på känsla när du väljer vikter? Eller tenderar du att alltid ta samma vikter? När du använder RepCount för att logga din träning så tar du bort gissningarna från din träning. Du kommer alltid veta vilka vikter du har använt, inte bara senaste passet, utan alla andra pass också. Visst du kan göra samma sak med en traditionell träningsdagbok, men jag lovar att det är mycket lättare att hitta dina senaste bänkpresspass i RepCount.

Håll koll på personbästa

De flesta kanske vet hur mycket de kan lyfta en gång i knäböj eller bänkpress. Men vet du vad din bästa 5:a är? Och vet du ditt bästa lyft i frontböj? Med RepCount kommer du alltid hålla koll på din a reprekord och personbästa i alla dina övningar. Och inget slår motivationen av att veta att om du bara gör ett rep till så kommer det att vara ett nytt rekord.

Var konsekvent

Den bästa träningen är den du genomför och med RepCount får du extra motivation. Har du ett mål att träna 3 gånger i veckan? Följ upp det i RepCount. Har du ett mål attt köra 50 set bänkpress per månad. Använd RepCount för att hålla koll

RepCount